Livrare mâncare București - comandă prânzul devreme și-ți va ajunge la timp

Gustoteca

Despre site

La ne plac lucrurile făcute cu pasiune, cu migală, însă și cu multă atenție pentru mediul care ne înconjoară - lumea cu tot cu oamenii ei. Socotim că Bucureștiul are nevoie de mai mult verde, în oameni și în locuri. Mai multe biciclete pe străzi, mai puțin fum, mai puține claxoane, mai multe zâmbete, mai mulți oameni conștienți de faptul că orașul nu este doar un loc prin care treci, este casa noastră.

Cam din același motiv, preferăm să folosim soluțiile și uneltele cu impact mai mic asupra mediului, bicicleta, mașini cu litraj mic, aparate cu consum energetic redus, calculatoare care nu sunt supradimensionate și nu folosesc software proprietar. În prețul produselor noastre nu sunt incluse licențe software sau alte extravaganțe IT. În același timp folosim și promovăm cele mai noi standarde web: HTML5, SVG și altele, software și sisteme de operare open source (free software) (ca Linux, Android).

Ne mândrim cu faptul că www.gustoteca.ro este realizat integral cu programe open source: Gimp (editor imagini), Inkscape (design vectorial), Eclipse (programare), Libre Office (documente, tabele), Ubuntu / Linux Mint (sistem de operare desktop, server și la magazin).


© AROMAZ FOOD SRL 2011
loading...
© AROMAZ FOOD SRL 2011
Prieteni și parteneri
livrare mâncare bucurești, comenzi, livrări, sandwichuri, sendvicioteca, bagheta măciniș integral, meniuri, piept de pui, porc, vită, somon, midii, salate, rucola, ciuperci, garnituri, orez, cartofi la cuptor cu rozmarin, sos gorgonzola, sos provensal, mirodenii, supe, desert