Livrare mâncare București - comandă prânzul devreme și-ți va ajunge la timp

Gustoteca

Despre Gustoteca

Într-o lume în care suntem invadați de alimente intens industrializate, pare a fi un concept original. În realitate, îți oferă mâncarea pe care ți-ai dorit-o mereu. Aceea pe care nu o găsești pentru că nimeni nu are suficientă considerație pentru tine ca s-o producă. Prin rețete de calitate bazate pe ingrediente naturale, proaspete, nu congelate, fără adaosuri nesănătoase, demonstrează că a mânca un sandwich nu este doar un compromis din lipsă de timp ci poate fi o alegere perfectă.

Din momentul în care scoatem din cuptor pâinea frământată cu atenţie, fără afânători, din făină integrală, drojdie și seminte de cea mai bună calitate, până la feliile suculente de friptură de viţel la cuptor, de somon fume sau telemeaua proaspătă de capră sau oaie maturată de noi în ulei de măsline cu mirodenii, Gustoteca vorbește de o experiență specială a gustului, una neindustrializată, autentică.

îți propune o călătorie minunată a gustului, un răsfăţ culinar, sub deviza DIN NATURĂ CU DRAGOSTE.

Contează ce mănânci, alege Gustoteca și nu vei fi dezamăgit! Îți dorim o călătorie plăcută în minunata lume a gustului!

Află mai mult despre site
loading...
© AROMAZ FOOD SRL 2011
Prieteni și parteneri
livrare mâncare bucurești, comenzi, livrări, sandwichuri, sendvicioteca, bagheta măciniș integral, meniuri, piept de pui, porc, vită, somon, midii, salate, rucola, ciuperci, garnituri, orez, cartofi la cuptor cu rozmarin, sos gorgonzola, sos provensal, mirodenii, supe, desert